Pentele matracok

Pentele_Premium_Memo

Pentele matracok

A Pentele matracok ár/érték viszonylatban kiemelkedők a többi matracmárka közül, valamint ezek között a matracok között mindenki megtalálja a számára ideális komforttal rendelkezőt. Ez lehet puha/lágy komfortú matrac, félkemény matrac vagy kemény matrac. Ezt a kiemelkedő ár/érték arányt a Pentele filozófiájának köszönheti, ami szerint elérhető áron magas minőségű matracokat gyártanak és forgalmaznak.

A Pentele matrac filozófia

A magyar Pentele matracok tervezése során az volt a cél, hogy jó minőségű. komfortos matracok kerüljenek a magyar családok hálószobájába. A legtöbb Pentele matrac alapanyag minőségben megelőz számos külföldi, német, olasz matracgyártó termékét. A Pentele matracokra okkal lehetünk büszkék, mert egy olyan minőséget képvisel Magyarországon, ami már kezd el veszni számos egyéb márka esetében.

A Pentele matracok között található hideghab matrac. Ezek a hideghab matracok a Pentele Nivo, Pentele HR Duo és a Pentele Dual matracok. Ezek között a matracok között is rengeteg különbség van. A Pentele Nivo matrac egy feszesebb félkemény matrac. A Pentele HR Duo matrac két különböző keménységi oldallal rendelkező, pattogós érzetű matrac. A Pentele Dual matrac viszont már egy keményebb komfortú kétoldalú keménységű magas matrac, aminek mind a két oldala a kemény kategóriába sorolható.

A Pentele rendelkezik memóriahabos matraccal, ami a Pentele Premium Memo nevet viseli. Ezek a matracok mindegyike levehető 40 fokon mosható huzattal rendelkezik.

A Pentele matracok között a Nivo, a HR Duo és a Premium Memo matracok Tencel huzattal kaphatók, ami a növényi rostoknak köszönhetően kiváló hőszabályzó képességű. Ez azt jelenti, hogy a matracok nyáron átengedik a meleget, télen viszont bent tartják. A Pentele Dual matrac viszont már egy Silver huzattal rendelkező matrac. Ez a Silver huzat ezüst ionokat tartalmaz, ami meggátolja az atkák, molyok és egyéb kártevők megtelepedését a matracban, valamint antiallergén és antisztatikus tulajdonságokkal is felruházza a Dual matracot.

A Pentele Matracok mindegyike magyar gyártású. A Pentele matracok kiemelkedő terhelhetőségűek, valamint magas garanciális időtartamúak. A garanciális idejük 10 év. Ez a garancia a vásárlót biztosítja a matrac kiemelkedő minőségéről. A 10 éves garancia személyenként 140 kg terhelhetőség mellett értendő.

One thought on “Pentele matracok

  1. Matracexpress says:

    Tisztelt Gábor!

    A mintaboltunk Budapesten található. 1152 Budapest, Szentmihályi út 167-169. A kapcsolat menüpontban térképes megjelenítést talál a pontos címről.

    Üdvözlettel:
    Kincses Dénes

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük