Szállítási információk

A szállítás nagyon fontos tényezője a vásárlásnak. Ha Ön vidéken lakik, a fővárostól nagyobb távolságra, nem szívesen utazna a fővárosba paplan, párna, vagy más kisebb kiegészítő megvásárlása miatt. Ezt nem is kell megtennie, mivel mi ezt a terhet levesszük az Ön válláról. Az ország egész területére kiszállítjuk a megrendelt terméket/termékeket. Ennek a házhoz szállításnak 25 ezer forint felett semmilyen extra költsége nincs, vagyis ingyenes.

A szállítást a DPD csomagküldő szolgálattal, illetve az MPL csomagküldő szolgálattal végezzük. Az összes megvásárolt termékre a csomagküldő szolgálatok garanciát vállalnak, hogy sértetlenül eljuttatják az Ön otthonába.

Amennyiben a megrendelt termékből van készleten, és a megrendelés 14:00-ig megérkezik hozzánk, egy munkanapon belül kiküldjük Önnek. A csomagküldő szolgálatok házhoz szállítása munkanapokon reggel 8:00-tól, délután 17:00-ig történik. Minden esetben küldenek Önnek a szállítás napján délelőtt egy üzenetet. Ebben az üzenetben meghatároznak egy egyórás időintervallumot, hogy mikor érkeznek meg az Ön szállítási címére. Továbbá érkezés előtt negyed órával felhívják Önt a megadott telefonszámon. Abban az esetben, ha nem találják Önt a megadott címen, a kiszállítást többször megismétlik a termékkel.

A megrendelt terméket utánvétel esetén a csomagküldő szolgálat munkatársának készpénzben tudja kifizetni. A terméket csak a vételár kifizetése után adják át Önnek a futárszolgálat munkatársai. Amennyiben Ön a fizetési módok közül a közvetlen banki átutalást választotta, a futárszolgálat csak egy átvételt igazoló aláírást fog Öntől kérni.

Minden esetben az átvétel előtt alaposan át kell nézni a csomagot, hogy sérülésmentes-e! Sérülés, szakadás észlelése esetén vagy ne vegyék át a csomagot vagy jegyzőkönyvet kell íratni a futárszolgálattal a termék átvétele előtt, a többit utána intézzük. Az átvételnél után észlelt sérülésekért Cégünk nem tud felelősséget vállalni.