Milyen matracot vegyek?

Minden vásárlásnál ez a kérdés hangzik el legelőször. A milyen matracot vegyek kérdés, olyan mintha egy elektronikai üzletbe betérve megkérdeznénk az eladót, hogy mit ajánlana számunkra. Erre a kérdésre kétféle módon kaphatunk választ. Az mind a kétféle mód az értékesítő üzletben lévő dolgozó őszinteségén alapszik. Abban az esetben, ha az eladó/értékesítő jószándékú és nem a nagyobb haszon miatt ajánl terméket, akkor biztosan segíteni fog a számunkra tökéletes, ideális termék kiválasztásában. Abban az esetben, ha viszont a magasabb haszon elérése lebeg az eladó szeme előtt, akkor a lehető legdrágábbat fogja ajánlani, hogy csak az a jó. A matracvásárlásnál is ezek a szempontok vannak. Azonban a matracexpress dolgozói nem a nagy haszon megszerzésére törekednek, hanem az elégedett vásárlókra, mivel minél elégedettebb egy vásárló annál jobban fogja ajánlani az üzletet barátainak.

A milyen matracot vegyek kérdésnél több dolgot kell figyelembe venni. Első sorban figyelembe kell venni azt, hogy milyen méretű matracra van szüksége Önnek. Mivel nagyon sokféle méretválasztási lehetőség van a standard méretektől kezdve a speciális egyedi méretekig minden esetben érdemes lemérni az ágykeret belső méreteit, ahova a matrac kerül. Standard méretek a következők: 80×200 cm, 90×200 cm, 140×200 cm, 160×200 cm és a 180×200 cm méretek. Egyedi méretnek minősülnek az ezektől eltérők.

A matrac kiválasztásánál felmerülő következő kérdés az a matrac szerkezeti felépítése, vagyis az, hogy milyen matrac is legyen. A matrac belső magja nagyon sokféle lehet. Vannak Bonell rugós matracok, zsákrugós matracok, hideghab matracok, memóriahab matracok, latex matracok, kókusz matracok és még végtelen variációs módja van a matracok felépítésének.

A második legfontosabb kérdés a matrac keménysége. Minden embernek idővel változik a komfort érzete, ami azt jelenti, hogy ami néhány évvel ezelőtt kényelmes komforttal rendelkezett az nem biztos, hogy most is ugyan azt a kényelmet nyújtja. Amennyiben lehetősége van kipróbálni a kiválasztott matracot érdemes élni ezzel a lehetőséggel, hogy ne csalódjon a döntésében.

A legfontosabb kérdés a matrac kiválasztásában a matrac ára. Azt le kell szögezni az elején, hogy azért mert egy matrac nagyon drága nem biztos, hogy a legjobb, azonban nagyon olcsón jó matracot nem valószínű, hogy talál. Az ár kérdésnél minden embernek máshol van az a határ amire azt mondja, hogy drága. Ez alatt a határ alatt segít a matracexpress munkatársa megtalálni Önnek a legideálisabb legjobb matracot, hogy Ön nyugodtan aludjon az új kényelmes ágyában.

Nyugodtan írjon emailt vagy hívja fel munkatársunkat, szívesen segít Önnek is kiválasztani a legmegfelelőbb matracot.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük