A termékek megvásárlásánál, a termék vételárának kifizetésére több lehetőség is adott. A kiválasztott termék kifizetésénél nem mindenki számára adott az értékesítéssel foglalkozó üzletbe történő személyes kifizetés, ezért több fizetési módra is van lehetősége Önnek.

Készpénzes fizetési mód

Készpénzes fizetés a Matracom mintaboltban, a 1141 Budapest, Szabács utca 4-es szám alatt lehetséges vagy a kiszállításnál a helyszínen. 

Bankkártyás fizetési mód

A fizetési módok közé tartozik még személyesen, a bankkártyával történi fizetési mód személyes átvétel esetén, ami szintén a Matracom mintaboltban Budapesten a 14. kerületben a Szabács utca 4.-es szám alatt.

A weboldalon is lehet kértyával fizetni a SimplePay -en keresztül.

fizetési módok

 

Egészség pénzári kártyás/számlás fizetési mód

Személyes fizetési módnál lehetőség van, az egészség pénztári kártyával történő fizetésre, A Matracom mintaboltban Budapesten a 14. kerületben a Szabács utca 4.-es szám alatt. Az egészségpénztári számlát nem csak személyes átvételes fizetési módnál, hanem házhozszállításnál utánvételi fizetésnél is igénybe tudja venni.

 

Utánvéttel történő fizetési mód

A termékek megrendelésénél és házhozszállításánál igénybe veheti az utánvételi fizetési módot. Az utánvételi fizetésnél a csomagküldő szolgálat munkatársának készpénzben tudja kifizetni a megrendelt termék vételárát. (Bankkártyás fizetésre nincs lehetőség)