A termékek megvásárlásánál, a termék vételárának kifizetésére több lehetőség is adott. A kiválasztott termék kifizetésénél nem mindenki számára adott az értékesítéssel foglalkozó üzletbe történő személyes kifizetés, ezért több fizetési módra is van lehetősége Önnek.

Készpénzes fizetési mód

Készpénzes fizetés a Matracom mintaboltban, a 1152 Budapest, Szentmihályi út 167-169.-es szám alatt, az Asia Center keleti szárny 2. emeletén lehetséges.

Bankkártyás fizetési mód

A fizetési módok közé tartozik még személyesen, a bankkártyával történi fizetési mód személyes átvétel esetén, ami szintén a Matracom mintaboltban Budapesten a 15. kerületben a Szentmihályi út 167-169.-es szám alatt az Asia Center keleti szárny 2. emeletén lehetséges.

Egészség pénzári kártyás/számlás fizetési mód

Személyes fizetési módnál lehetőség van, az egészség pénztári kártyával történő fizetésre, A Matracom mintaboltban Budapesten a 15. kerületben a Szentmihályi út 167-169.-es szám alatt az Asia Center keleti szárny 2. emeletén lehetséges. Az egészségpénztári számlát nem csak személyes átvételes fizetési módnál, hanem házhozszállításnál utánvételi fizetésnél is igénybe tudja venni.

Utánvéttel történő fizetési mód

A termékek megrendelésénél és házhozszállításánál igénybe veheti az utánvételi fizetési módot. Az utánvételi fizetésnél a csomagküldő szolgálat munkatársának készpénzben tudja kifizetni a megrendelt termék vételárát. (Bankkártyás fizetésre nincs lehetőség)