Hotel matracok, ágyak, ágyrácsok beszerzése árajánlatkérés

Hotel matracok, ágyak, ágyrácsok beszerzése

Matrac és ágyrács nagykereskedőként partnereink és viszonteladóink között hotelek, apartmanok, vendékházak, szállodák , lakberendezők, asztalosok, kórházak, táborok, fesztiválok is szerepelnek. Szakértőként lassan 10 éve segítjük a szállodai és vendéglátóipar.

A saját Pentele márkánkon kívül minden egyéb igényt, egyedi elképzelést is igyekszünk megvalósítani, a fő szempont, hogy Partnereink messzemenően elégedettek legyenek, hiszen ez egyben az Ő sikerüket is jelenti. Bármilyen igényt, akár egyedi gyártásban is gondolkodhatnak a szállodák.

A szállodák, panziók a tapasztalat alapján a rugós matracokat részesítik előnyben, a vendégek visszajelzései alapján a rugós, ezen belül is a zsákrugós matracokat tartják a legkényelmesebbnek, ezeket azonosítják a szállodai, minőségi matracokkal.

A szállodák szempontjából a vendég kényelme, a pozitív visszajelzés a visszatérő vendégeket, az ajánlásokat jelenti és ennek következtében szállodájuk hírnevének növelését. Ehhez járul hozzá nagyon nagy mértékben egy minőségi, luxusmatrac.

Kérjen árajánlatot tőlünk az alábbi termékekre:

  • matrac
  • ágykeret (boxspring, tömörfa ágykeret, szövet ágykeret)
  • ágyrács
  • törölköző, lepedő, matracvédő, paplan, párna, köntös, kédkilépő (hímzést és logózást is vállalunk)

Kérje ajánlatunkat, amelyre rövid időn belül válaszolunk. Elérhetőségünk: info@matracexpress.hu , 0630/871-88-36 vagy a lenti űrlap.